Prøvemedlem

Prøvemedlemskabet består af følgende:

Mulighed for lån af golfsæt, så du har dit eget sæt mens du er prøvemedlem / begyndermedlem. Depositum er 900 kr. Når du fortsætter som fuldtidsmedlem må du beholde det udleverede sæt. Der er også mulighed for at låne golfsæt som står i klubben u/b.

6 individuelle lektioner hos klubbens træner Peter Mason. Du skal selv aftale tiden med Peter på mobil 4077 6970 bedst med SMS eller ved at kontakte ham i klubben.

Fællestræning hver weekend og tirsdag aften.
Bookes under lektioner (ikon: “kursus med golfbag” “klub 37”) Gælder for alle fra HCP 37-54

Regel og etikettekursus der afholdes en aften i klubhuset. Du vil modtage mail når der bliver oprettet hold.

Du må benytte klubbens træningsfaciliteter alt det du vil. Der er gratis bolde til driving rangen inkluderet i dit medlemskab.

Banetilladelse når du er blevet godkendt til at blive sluppet løs på vores smukke bane.

Mulighed for at deltage i ”KLUB 10” – Mød andre NY-golfere og spil 9 eller 18 hullers golf hver mandag kl 10.00

Hver onsdag arrangeres klubmatcher med kyndig vejledning fra golfklubbens mentorer som hjælper dig i gang. Du kan deltage når du er påbegyndt dine lektioner hos træneren.

Vi anbefaler at deltage i de nævnte arrangementer for at få et godt og nyttigt netværk i klubben.

Mulighed for at få din egen mentor. Kontakt Helle i sekretariatet på golf@juelsmindegolf.dk

Efter endt prøvemedlemskab har du mulighed for at fortsætte på et begyndermedlemskab hvis du har handicap 48 eller derover.
Begyndermedlemskab er kun muligt for perioden 1/1-30/6 og giver kun banetilladelse i Juelsminde Golfklub (Ingen DGU kort). Pris kr. 1.500 kr..

Vi glæder os rigtigt meget til at modtage dig som prøvemedlem og håber at du vil blive glad for at spille golf og få mange gode oplevelser som prøvemedlem i Juelsminde Golfklub.

Lyder det som noget for dig eller har du spørgsmål så er du meget velkommen til at kontakte Helle på golf@juelsmindegolf.d eller på tlf. 2118 5552. Eller udfyld en indmeldingsblanket med det samme

Scroll to top