Prøvemedlem

Prøvemedlemsskab

Et prøvemedlemskab i Juelsminde Golfklub gælder for 4 måneder og inkluderer 6 lektioner med klubbens pro , hvor de første 3 er individuelle og de efterfølgende 3 er i hold bestående af max 6 personer. Prisen for et prøvemedlemskab er 700 kr.

Inkluderet i prøvemedlemskabet er gratis bolde til driving rangen. Du må benytte alle klubbens trænings faciliteter.

Du har mulighed mod et depositum på kr. 900,00 at få et golfsæt udleveret i prøveperioden.
Ved returnering af fuld og rengjort golfsæt returneres det indbetalte depositum. Vælger du efter endt prøveperiode at forsætte dit medlemskab som fuldgyldig medlem, må du beholde sættet.

Prøvemedlemskabet indeholder desuden regel og etikette instruktion.

Når du er påbegyndt dine lektioner hos vores træner Peter Mason har du mulighed for at deltage i begynderudvalgets matcher om onsdagen. Vi anbefaler, såfremt det er muligt, at deltage i disse for hurtigt at få et godt og nyttigt netværk i klubben. Se mere information på klubbens hjemmeside under fanen begyndere.

Efter de første 4  måneder overgår man, hvis ønsket, til et begyndermedlemsskab. Dette varer resten af indeværende sæson. Prisen for medlemsskabet er 800 kr. Såfremt du er startet i efteråret, vil begyndermedlemsskabet kunne overføres til 1.halvår i næste sæson. Hvis ikke du er kommet i handicap efter endt begyndermedlemsskab, tilbydes medlemskab det næste halve år for 1500 kr., hvorefter du overgår til fuldtidsmedlemsskab, hvis ønsket.

Du skal selv aftale tid med træneren Peter Mason på tlf. 4077 6970
Træneren træffes: Tirsdag – fredag kl. 9.00-17.00 og lørdag + søndag kl. 9.00-15.00. Mandag lukket.

 

 

 

Vi glæder os til at modtage dig som prøvemedlem, og vi håber, du vil blive glad for at spille golf og få rigtig mange gode golfoplevelser som prøvemedlem i Juelsminde Golfklub.

Skulle der være spørgsmål, kan du kontakte klubben på mail: golf@juelsmindegolf.dk eller på tlf. 7569 3492 i hverdage mellem kl. 10.00-14.00

Scroll to top