Landkrabberne

Intro landkrabberne

Landkrabberne – Juelsminde Golfklub

Dit barn kan blive en del af fællesskabet Landkrabberne i Juelsminde Golfklub – for drenge og piger op til 10 år.

I Juelsminde Golfklub kan man starte til golf lige så snart, man kan holde på en golfkølle. Vores yngste hold hedder Landkrabberne, og de træner én gang om ugen.

Det skal være sjovt og trygt at komme i gang med at spille golf, så vi arrangerer lege, små turneringer og hygger sammen, så alle føler, at de bliver en del af det fællesskab, som vi værner meget om her i klubben. Vi får ovenikøbet masser af frisk luft og motion, så der er mange gode grunde til at starte til golf.

Alle kan være med hos Landkrabberne og dit barn spiller med andre jævnaldrende. Og hvis man får lyst til lidt mere, kan man også træne på et af vores andre hold.

Har dit barn lyst til at prøve, så kom forbi og vær med sammen med de andre Landkrabber. Lad dit barn komme i tøj man kan røre sig i, så sørger vi for udstyret.

Intet indskud. Kr. 500,- årligt.
Udmeldelse meddeles senest tre måneder før den 1. januar eller 1. juli.

Formål og værdier

Vi ønsker at give Landkrabberne en rigtig god og sjov tilgang til det at være golfspiller.
Vores fokus med børnene er, at vi gennem leg, glæde, venskaber og fællesskabet får skabt nogle rigtig gode rammer omkring det at spille golf.

Vi vægter det sociale utrolig højt og det er meget vigtigt for os at børnene griner, leger og får masser af succesoplevelser. Vi vil gerne skabe et miljø hvor børnene trives og er trygge, mens de undersøger om golf er en sport for dem.

Landkrabberne skal være gode kammerater samt lære at hjælpe hinanden.

Sådan træner vi

Sæsonen er fra april til oktober og vi mødes hver onsdag fra kl. 17:30 til 18:15, hvor ”træningen” vil være en kombination af lege, træningsøvelser og golfaktiviteter.
Disse onsdage er arrangeret i samarbejde mellem klubbens træner og frivillige ledere. 

Forældre og bedsteforældre

At være forældre eller bedsteforældre til en Landkrabbe betyder, at du muligvis er trådt ind i en ny og anderledes verden, hvis du ikke selv spiller golf.

Uanset om du selv spiller golf eller ej har vi brug for hinanden, så vi i fællesskab kan skabe en spændende og sjov introduktion til golfens univers for den nye Landkrabbe.

Det er vigtigt for os at du som forældre eller bedsteforældre bliver en del af teamet omkring Landkrabberne og vi bestræber os på at involvere dig i dette fællesskab. 

Kommunikation og information

Vi benytter en åbne facebookgruppe til at kommunikere med hinanden.

Pris og kontaktinformation

Når du melder dit barn til er de første 3 gange helt gratis netop så dit barn kan finde ud af om det er sjovt og spændende.
Efter de første 3 gange koster det kr. 500,- at deltage hele sæsonen.

Er dit barn Landkrabbe, kan du som forældre frit benytte klubbens træningsfaciliteter alle ugens dage, når du spiller med dit barn.

Vi glæder os til at tage imod en ny Landkrabbe.

Vi ses i Juelsminde Golfklub
Bolbroholtvej 11
7130 Juelsminde

Louise Hillestrøm
Tel.: 2942 0822

Søren Dam Christensen
Tel.: 4414 2862

Allan Møller
Tel.: 3115 1280

Scroll to top