Intro Junior

Er du til konkurrence, frisk luft og motion, så er juniorgolf måske lige dig ?
Måske bliver du også helt vild med golf.

Junior golf i Juelsminde er et godt sted at starte, hvis du er mellem 9 og 16 år og kunne tænke dig at prøve at spille golf med andre jævnaldrende.

I juniorafdelingen lægger vi vægt på godt kammeratskab, god omgangstone, og ikke mindst skal det være sjovt at spille golf.

Vi er altid imødekommende over for nye medlemmer og håber at se netop dig til vores næste træning, hvor vi gerne er behjælpelige med udstyr.

Vi har udstyr, der kan lånes til træning, og mod depositum kan du også låne udstyr til en hel sæson. Vores PRO træner er også gerne behjælpelig, hvis juniorerne har brug for råd til at investere i eget udstyr.

Bare mød op

I Juelsminde Golfklub er alle juniorer velkomne til at komme til “prøvetræning”. Dvs. du møder bare op i noget tøj, du kan røre dig i. Så kan du deltage i nogle uger sammen med de andre juniorer, inden du beslutter, om golfen er noget for dig.

Juniortræningen er onsdage fra kl. 17:30-19:00, hvor vi opdeler efter alder og niveau.
En træning er et godt mix af driving range, stationer med forskellige øvelser, ligesom spil på banen er en stor del af træningen.

Alt efter alder og niveau vil der også tilbydes træning mandage fra 17.00 til 18:00, men her forudsætter det, at du kan lave selvstændige træningsøvelser.

Et juniormedlemskab i Juelsminde Golfklub indeholder følgende:

  • Ugentlig træning fra april til oktober.
  • Fri adgang til træningsfaciliteterne i Juelsminde Golfklub. Onsdage er der træning, der planlægges af vores PRO træner. Mandage er der mulighed for individuel træning med input fra PRO træner.
  • I løbet af sæsonen har vi forskellige aktiviteter og matcher, som kan være i golfklubben eller golfture til andre baner – begge kan være med efterfølgende spisning.
    Forældre/bedsteforældre kan spise med mod betaling.
  • Mulighed for at deltage i turneringer i Juelsminde og andre klubber, som del af turneringer, træf og matcher i DGU regi, hvis du har lyst.
  • Regelundervisning og relevante regelbøger
  • Fri adgang til træningsfaciliteterne i Juelsminde Golfklub

Der vil under træningen, arrangementer m.m. tages billeder/film som bruges på JGK’s hjemmeside/Facebook side, og på vores junior facebookside.
Som junior (eller forældre m.m.) kan man følge os på Facebookgruppen Juelsminde Golf Junior, som bruges til diverse informationer.

Pris og kontaktinformation

Når du melder dig til som junior, er de første 3 gange helt gratis, netop så du kan finde ud af, om det er noget for dig. Efter de første 3 gange koster det kr. 1.000,- at deltage hele sæsonen.

Vi ses i Juelsminde Golfklub
Bolbroholtvej 11
7130 Juelsminde

Skulle der være spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte juniorudvalget eller Juelsminde Golfklub direkte.

Kenneth Rasmussen
Tel.: 2048 8283

Henrik Rune Hejlskov Sørensen
Tlf. 2285 1335

Scroll to top