Er du til konkurrence, frisk luft og motion, så er golf måske lige dig ?

I juniorafdelingen lægger vi vægt på godt kammeratskab, god omgangstone, og ikke mindst skal det være sjovt at spille golf.

Vi er altid imødekommende over for nye medlemmer og håber at se netop dig til vores næste træning, hvor vi gerne er behjælpelige med udstyr.

Vi har udstyr, der kan lånes til træning, og mod depositum kan du også låne udstyr til en hel sæson. Vores protræner er også gerne behjælpelig, hvis juniorerne har brug for råd til at investere i eget udstyr.

Bare mød op
I Juelsminde Golfklub er alle juniorer velkomne til at komme til “prøvetræning”. Dvs. du møder bare op i noget tøj, du kan røre dig i. Så kan du deltage i nogle uger sammen med de andre juniorer, inden du beslutter om golfen er noget for dig.

Juniortræningen er onsdage fra kl. 17:00-18:30, hvor vi opdeler efter alder og niveau. En træning er et godt mix af driving range, stationer med forskellige øvelser, ligesom spil på banen er en stor del af træningen.
(Alt efter alder og niveau vil der også tilbydes træning fredag eftermiddag).

Et juniormedlemskab i Juelsminde Golfklub indeholder følgende:

  • Ugentlig træning fra april til oktober. Man skal ikke deltage i de andre aktiviteter (eks turneringer, træf m.m.) for at være med til træningen, Det eneste krav er, at man er medlem af Juelsminde Golfklub
  • I løbet af sæsonen har vi forskellige aktiviteter og matcher, som kan være i golfklubben eller golfture til andre baner – begge kan være med efterfølgende spisning.
    Forældre/bedsteforældre kan spise med mod betaling.
  • Deltagelse i turneringer i andre klubber, som del af turneringer, træf og matcher i DGU regi.
  • Regelundervisning og relevante regelbøger
  • Fri adgang til træningsfaciliteterne i Juelsminde Golfklub

Skulle der være spørgsmål, er man altid velkommen til at kontakte juniorudvalget eller Juelsminde Golfklub direkte.

Der vil under træningen, arrangementer m.m. tages billeder/film som bruges på JGK’s hjemmeside/Facebook side, og på vores junior facebookside.

Som junior (eller forældre m.m.) kan man følge os på Facebookgruppen Juelsminde Golf Junior, som bruges til diverse informationer.

 

 

SKOLEGOLF for 4. og 5. klasserne

 

 

 

 

 

 

I forbindelse med vores juniorarbejde tager vi ofte billeder, og ligger på facebook og vores hjemmeside.
Bilederne bliver også brugt i forbindelse med markedsføring.

Kenneth Rasmussen
Tel.: 2048 8283

Henrik Rune Hejlskov Sørensen
Tlf. 2285 1335

Christian Frank Mortensen
Tel.: 2368 9661

Scroll to top