Junior

Generel målsætning for juniorarbejdet

Hovedformålet med juniorarbejdet i Juelsminde Golfklub er, at tilbyde klubbens juniorer træning og undervisning der giver de enkelte spillere mulighed for at dyrke golf på det niveau som den enkelte måtte ønske.

Vi lægger vægt på godt kammeratskab, god omgangs tone og ikke mindst det skal være sjovt at spille golf.

Juniorarbejdet tager i videst muligt omfang individuelle hensyn og skal udvikle de spillere, der er motiverede og arbejder målrettet med spillet til at kunne agere på højeste niveau. Juniorer der spiller på dette niveau vil samtidig være kandidater

Juniorer der ikke ønsker at bruge så mange ressourcer på golf, skal sikres en solid golfuddannelse, både teknisk og teoretisk, der giver dem mulighed for at spille golf på klubniveau og som green fee gæster.

På pigesiden skal der generelt arbejdes med at tiltrække flere piger og bevare dem vi har. Samtidig skal pigerne i højere grad spille flere turneringer og dermed blive turneringsvante. For pigerne fortsætter arbejdet med at styrke det sociale netværk både internt og med naboklubberne.

Nye Juniorgolfere
Kunne du godt tænke dig at spille golf, men ved ikke hvordan man kommer i gang?

Vi starter træning d. 18. april, kl. 17.00 – 18.30

Derudover er der mulighed for at tage til et af Åbent Hus – Arrangementer som klubben afholder, datoerne 17. april og 30. april.

Vi er altid imødekommende over for nye medlemmer, og håber at se netop dig, til vores næste træning, eller Åbent Hus – Arrangement.

Hvad gør vi for de nye?
Til træning, prøver vi i så vid udstrækning det er muligt, at differentiere træningen så den tilpasses den enkelte spiller, og hans/hendes forekommende golfudfordringer, lige meget om denne er en begynderturnering, eller om det er Danmarks Mesterskabet.

Vi prøver også at gøre træningen sjov, og anderledes, og gøre hver træning til en enkeltstående og interessant oplevelse, så det ikke bliver ensformigt og kedeligt i længden.

I træningen indgår blandt andet: Teoriundervisning, baneforberedelse, spil på lille bane, udslag og meget meget mere.

Vi er behjælpelige med udstyr, vi har udstyr der kan lånes i starten, og vil også meget gerne rådgive når juniorerne skal ud og købe deres eget.

I forbindelse med vores juniorarbejde tager vi ofte billeder, og ligger på facebook og vores hjemmeside.
Bilederne bliver også brugt i forbindelse med markedsføring.

Karsten Peters
Tel.: 2363 5181

Vivi Jessen
Tel.: 4057 4263

Lars Jørgensen
Tel.: 3029 7320

Kenneth Rasmussen
Tel.: 2048 8283

Scroll to top