Mission/Vision

Mission:
Med udgangspunkt i golfen, tilbyder Juelsminde Golf Klub alle medlemmer og gæster en attraktiv og udfordrende bane, og er et samlingspunkt ikke kun for golfspillere, men også for det lokale erhvervsliv via golfklubbens netværksgruppe.
Banen, træningsfaciliteterne og klublivet skal tiltrække og fastholde nye golfspillere i alle aldre og skal være samlingspunkt for børnefamilier, der betragter tiden, der anvendes, som kvalitetstid.
Klubbens ledelse, ansatte og udvalg er organisatorisk velkoordineret omkring den fælles målsætning og de tilhørende mål med det formål at skabe de bedst mulige forudsætninger for nå det høje attraktivitets-niveau.

Vision:
Juelsminde Golf Klub skal være blandt Danmarks mest attraktive golfklubber oplevet af begyndere, medlemmer, erhvervsliv og gæster.
Attraktiviteten skal opleves via et særdeles velfungerende klubliv med hygge og fællesskab, en velholdt og økonomisk veldreven golfklub beliggende i attraktive naturskønne omgivelser nær hyggeligt havnemiljø og strand.
Attraktiviteten skal endvidere opleves via en veldrevet og serviceminded cafe, en velassorteret og kvalitetsbevidst pro-shop samt et professionelt træningsmiljø, der matcher klubbens ambitionsniveau.

Scroll to top