Ladies

LADIES SECTION JUELSMINDE GOLFKLUB 

Er du nysgerrig på hvad Ladies Section i Juelsminde går ud på – så tag et sneak peak i vores velkomst brev for sæsonen – men pas på – du kan risikere at få lyst til at være en del af os…..og det håber vi at du vil 😊

Vi er en klub i klubben for friske ladies der elsker at spille golf og p.t er vi ca 55 glade og smilende kvinder. Vi spiller match hver tirsdag. Vi er dækker over en bred aldersgruppe fra start 30’erne og op til over 60. Vi har det superhyggeligt sammen. Der er masser af grin og snak – men der er også fokus på at vi performer – vi spiller nemlig hvert år om ÅRETS LADY.

Efter vores tirsdags matcher spiser vi sammen i golfklubben og har præmieoverrækkelser. Det er frivilligt om man vil spise med eller ej. Man betaler selv for mad og drikkevarer efter endt match.

Vi er meget udmyg og og privilligeret over alle vores sponsorer som støtter op omkring os.

Vi har også udflugter både i form af en endagstur samt en weekendtur. Du kan se vores årsprogram så du kan få en lille fornemmelse af vores aktiviteter.

Det koster 500 kr. om året at være med i Ladies Section.

Har du lyst til at være en del af os så send en mail til  lsjuelsminde@gmail.com eller tag fat i bestyrelsen – så er vi klar til at tage rigtigt godt imod dig.

De allerbedste golfhilsner
Alle de glade Ladies fra Juelsminde Golfklub

Scroll to top