Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/1/8/2/juelsmindegolf.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/1/8/2/juelsmindegolf.dk/httpd.www/wp-content/themes/brentwood-pro/inc/woocommerce-functions.php on line 40 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/1/8/2/juelsmindegolf.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 JUAL Cup – Juelsminde Golfklub

300-070 test 100-105 Practice Test 210-060 study AWS-SYSOPS books 200-310 exam

JUAL Cup

Juelsminde Golfklub afholdte lørdag den 11. maj, med STOR succes en støtteturnering med 104 deltagere i strålende vejr og med en bane, som stod rigtig flot.

Formålet med arrangementet var, at de 104 deltagere fik en rigtig god dag, samt oplevede den fantastiske stemning og de gode naturoplevelser, som Juelsminde Golfklub byder på.
De 104 deltagere havde inden dagens turnering været ude hos erhvervslivet i det jyske for at tegne sponsorater til matchen. Det var vigtigt for Juelsminde Golfklub, at man opnåede så mange sponsorater som muligt, da dette gerne skulle udmønte sig i en økonomisk gevinst for klubben.


Deltagerne havde ved stor ihærdighed opnået fantastiske 257 sponsorere, som bliver markedsført via klubbens hjemmeside samt opslag i golfklubben.
SAMTLIGE sponsorer og såvel golfspillere som “ikke golfere” indbydes til en sponsordag som er planlagt til den 30. juni.
Resultatet blev opgjort på dagen til en brutto indtægt på kr. 395.500,- excl. moms, hvilket var over forventning.

JUELSMINDE GOLFKLUB vil gerne takke alle som var med til at gøre dette til en fantastisk dag.
Ikke mindst klubbens mange frivillige, spillere, sponsorer og klubbens ansatte.

Udvalget for dette arrangement, som var primusmotor for arrangementet, indsamler nu dato for evaluering for fremtidige tiltag i samme kategori og håber at kunne gentage succesen.

Hvis arrangementet igen vil blive gentaget har JUAL A/S igen tilkendegivet deres interesse for deltagelse.

 

Endnu en gang STOR TAK til alle for en fantastiske dag.

Scroll to top